• +31 6 11108937
  • ma t/m do 8:30 - 21:30, vrij 8.30 - 21.00, za 9:00 - 15:00 en zo 9:00 - 13:00

LES MILLS GRIT STRENGHT

Is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht, win of verlies jij van jezelf?

 

LES MILLS GRIT PLAYO

Gritt Plyo is een intense workout van 30 minuten met explosieve (sprong)oefeningen die snelle resultaten geven! Je krijgt in no-time een sterk, lenig en atletisch lichaam. De workout is wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid getest. Je wordt gemotiveerd door een fanatieke coach die met je meetraint op de vloer, je tot het uiterste pusht en ervoor zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt.

LES MILLS GRIT CARDIO

LES MILLS GRIT™ Cardio is 30 minuten high-intensity interval training waarbij je snel je conditie verbetert, je snelheid verhoogt en heel veel calorieën verbrandt. Je doet veel oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, zonder gebruik van materialen. De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen, maar het is wel intens.

PILATES

Pilates is een trainingsmethode om lichaam en geest in balans te brengen. Het lichaam wordt met precisie, concentratie en controle getraind. Met Pilates train je stabiliteit, coördinatie en spierkracht op een leuke en actieve manier. Pilates richt zich op het powerhouse van je lichaam! Tijdens de les worden met name grondoefeningen uitgevoerd voor de buik-, rug-, dijbeen- en bilspieren. Hierdoor zal jij je houding verbeteren en je core sterker maken. Wereldwijd gebruiken fysiotherapeuten de pilatesmethode als aanvulling op de reguliere behandeling.

BRN

De aerobic les van tegenwoordig!

BRN is een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles, waarmee je snel calorieën verbrand. Tijdens deze 45 minuten durende fitnestraining word er gebruik gemaakt van buizen gevuld met zand. Je wordt begeleid door een gecertificeerde BRN instructeur die je op de lekkerste hits laten vergeten dat je aan het sporten bent. Verbrand 33% meer vet en dans je conditie tegemoet. Dit is de hi- lo aerobic les maar dan nog beter!

LESMILLS CXWORX

In een CXWORX™ les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Met een sterke core word je sterker in alle dingen die je doet – het is de lijm die alle lichaamsdelen met elkaar verbindt. Bij CXWORX krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug.

Alle oefeningen in CXWORX hebben opties, dus het is uitdagend maar ook haalbaar voor je eigen fitnessniveau. Goed opgeleide instructeurs zorgen dat je de oefeningen uitvoert met een perfecte techniek. Bij CXWORX gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtschijven.

CIRCUIT

Is een total bodyworkout van ongeveer 30 minuten met verschillende trainingsstations. Elk station heeft zijn eigen oefening gebonden aan tijd.

Het is een zeer toegankelijke les waarbij ieder op zijn eigen niveau kan werken.

PUMP

Is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Sportcentrum Maak Me Fit Daan

BODYSTEP

BODYSTEP™ is een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen, net als een trap op en af lopen – dat is de kern van BODYSTEP – zo krijg je in no-time strakkere benen en billen. We wisselen ritme en flair af met atletische bewegingen om je hele lichaam te trainen. De instructeur geeft je altijd genoeg opties.

SPINNING

Is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen. Je hebt bij ons te maken met echte profs op een fiets met jarenlange ervaring... nergens spinning zoals bij MAAK ME FIT.

 

YOGA

Is niet prestatiegericht, je hoeft er niet speciaal lenig voor te zijn maar het bevordert wel de soepelheid van het lichaam. In elke yogales doe je een aantal yogahoudingen. Alle houdingen hebben als doel de organen, de klieren, de gewrichten, het zenuwstelsel, de bloedvaten, het evenwicht, etc. beter te laten functioneren. Tijdens de yogahoudingen, rek, strek en span je allerlei spieren. De houdingen zorgen voor een verbeterde doorbloeding van het hele lichaam. De yogahoudingen (asana’s), de adem- en ontspanningsoefeningen werken in yoga samen om bewust en diep te ontspannen. Yoga heeft een diepe doorwerking op het energiesysteem en zenuwstelsel, het lichaam krijgt de kans om te ontspannen, te herstellen en op te laden. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, maar het kan je ook mentaal en emotioneel meer energie en ruimte geven.

CIRQUIT TRAINING

Elke les nieuwe oefeningen zowel met fitness apparatuur als met onze nieuwste HIIT machines. Elke oefening niet langer dan 1 minuut. TRAIN HARD OR GO HOME!

 

VOOR DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

Zijn er speciale fitness uren onder extra begeleiding en fitness schema's.

 

VOOR DE JEUGD VAN VROEGER

zijn er speciale uren waar in groepsverband getraind kan worden met aangepaste snelheid.

 

BBB

Heb jij een blessure, start je ( weer ) met sporten of zijn de reguliere lessen net iets te zwaar voor jou?
Dan is dit een perfect uurtje om te bewegen.
Op een rustig tempo werken aan het lichaam.

Boks Conditie

Een combinatie van boks technieken en conditie training.
In 60 minuten train jij je het hele lichaam en laden wij jou mentaal maximaal op
Daarnaast hebben wij een mooie fitness waar altijd begeleiding aanwezig is en er naar wens trainingsschema's worden gemaakt zonder extra kosten.
Ook kun je altijd je vet percentage laten opmeten door een van onze trainers.

Bedrijfsfitness

Image

Openingstijden

Maandag  8.30 - 21.30
Dinsdag  8.30 - 21.30
Woensdag  8.30 - 21.30
Donderdag  8.30 - 21.30
Vrijdag  8.30 - 21.00
Zaterdag  9.00 - 15.00
Zondag  9.00 - 13.00

Klik hier voor afwijkende openingstijden

Locatie en contact

Oostwal 21
1747 EZ Tuitjenhorn
+31 6 11108937

KvK  73824879
Contactformulier
Facebook

© 2022 Maak Me Fit. Alle rechten voorbehouden. Web Design Rex Media