• +31 6 11108937
  • ma t/m do 8:30 - 21:30, vrij 8.30 - 21.00, za 9:00 - 15:00, zo 9:00 - 13:00

LES MILLS GRIT STRENGHT

Is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht, win of verlies jij van jezelf?

 

LES MILLS GRIT PLAYO

Gritt Plyo is een intense workout van 30 minuten met explosieve (sprong)oefeningen die snelle resultaten geven! Je krijgt in no-time een sterk, lenig en atletisch lichaam. De workout is wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid getest. Je wordt gemotiveerd door een fanatieke coach die met je meetraint op de vloer, je tot het uiterste pusht en ervoor zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt.

Vinyasa Yoga

Ashtanga-vinyasa-yoga, ook wel vinyasa-yoga, is een soort yoga die raakvlakken heeft met hatha-yoga en die voornamelijk bestaat uit yogaseries. Hatha-yoga bestaat daarentegen juist vaak uit statische houdingen. Een heerlijke les om de dag mee te beginnen of af te sluiten.

Yin Yoga

Yin yoga is een langzame vorm van yoga voor rustige houdingen, en de asana's worden voor langere tijd vastgehouden; drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten. 

BRN

De aerobic les van tegenwoordig!

BRN is een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles, waarmee je snel calorieën verbrand. Tijdens deze 45 minuten durende fitnestraining word er gebruik gemaakt van buizen gevuld met zand. Je wordt begeleid door een gecertificeerde BRN instructeur die je op de lekkerste hits laten vergeten dat je aan het sporten bent. Verbrand 33% meer vet en dans je conditie tegemoet. Dit is de hi- lo aerobic les maar dan nog beter!

Core Training

Tijdens deze 30 minuten durende les ligt de focus op het trainen van je Core.
 
Met behulp van gewichten doen we verschillende oefeningen voor Buik, benen en schouders.
 
Het is een makkelijk toegankelijke les en je boekt snel resultaat.

CIRCUIT

Is een total bodyworkout van ongeveer 30 minuten met verschillende trainingsstations. Elk station heeft zijn eigen oefening gebonden aan tijd.

Het is een zeer toegankelijke les waarbij ieder op zijn eigen niveau kan werken.

PUMP

Is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

YOGA

Is niet prestatiegericht, je hoeft er niet speciaal lenig voor te zijn maar het bevordert wel de soepelheid van het lichaam. In elke yogales doe je een aantal yogahoudingen. Alle houdingen hebben als doel de organen, de klieren, de gewrichten, het zenuwstelsel, de bloedvaten, het evenwicht, etc. beter te laten functioneren. Tijdens de yogahoudingen, rek, strek en span je allerlei spieren. De houdingen zorgen voor een verbeterde doorbloeding van het hele lichaam. De yogahoudingen (asana’s), de adem- en ontspanningsoefeningen werken in yoga samen om bewust en diep te ontspannen. Yoga heeft een diepe doorwerking op het energiesysteem en zenuwstelsel, het lichaam krijgt de kans om te ontspannen, te herstellen en op te laden. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, maar het kan je ook mentaal en emotioneel meer energie en ruimte geven.

Step

Met een opstapbankje werken we op muziek aan conditie en benen. We doen 10 weken dezelfde les zodat je helemaal kunt groeien in de bewegingen en steeds een stapje erbij kunt zetten.

SPINNING

Is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen. Je hebt bij ons te maken met echte profs op een fiets met jarenlange ervaring... nergens spinning zoals bij MAAK ME FIT.

 

ACT

Dit is een les van maximaal 45 minuten. Met opzwepende muziek en makkelijke passen  trainen we aan 1 stuk door maximaal aan onze conditie. Nog geen conditie ?? Top, hier kun je dat krijgen we geven genoeg opties om langzaam sterker en beter te worden.. 

CIRQUIT TRAINING

Elke les nieuwe oefeningen zowel met fitness apparatuur als met onze nieuwste HIIT machines. Elke oefening niet langer dan 1 minuut. TRAIN HARD OR GO HOME!

 

VOOR DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

Zijn er speciale fitness uren onder extra begeleiding en fitness schema's.

 

Daarnaast hebben wij een mooie fitness waar altijd begeleiding aanwezig is en er naar wens trainingsschema's worden gemaakt zonder extra kosten.
Ook kun je altijd je vet percentage laten opmeten door een van onze trainers.

Bedrijfsfitness

Image

Openingstijden

Maandag  8.30 - 21.30
Dinsdag  8.30 - 21.30
Woensdag  8.30 - 21.30
Donderdag  8.30 - 21.30
Vrijdag  8.30 - 21.00
Zaterdag  9.00 - 15.00
Zondag  9.00 - 13.00

Klik hier voor afwijkende openingstijden

Locatie en contact

Oostwal 21
1747 EZ Tuitjenhorn
+31 6 11108937

KvK  73824879
Contactformulier
Facebook